//


 • Bioresonansterapi
 • Massasje
 • Ultralydbehandling
 • Laserbehandling
 • Magnetfeltterapi
 • Lymfedrenasje
 • Kosthold-/livsstilveileidning
 • Hudpleie/dermatologi
 • Face-Lift - SORISA elektro
 • Elektrolyse hårfjerning
 • Lysbehandling

Blodtrykk og pust og pulsmåing.

Blodtrykk: oscilliometrisk automatisk metode utføres 3 ganger.

Pust , puls og blodtrykk  måles i liggende og sittende stilling - etter at du har hvilt deg i ca 15min.


Kolesterol

En optisk analyse av en bloddråpe fra stikk i fingeren. Du må være fastende. Det gir følgende parameter:


 • Tot.kolesterol - bør være mellom 4,0 - 7,0
 • HDL gode kolesterol - bør være >25% av tot. Kolesterolet
 • Triglyserider - bør være <1,7 mmol/L
 • LDL dårlige kolesterol - bør være  1,0 - 4,0 mmol/L     

Hjertestress analyse

En apparart analyse som gir svar på din fysiske og psykiske hjertestress-staus og den evne hjerte har til å tåle påkjenninger over tid.


NYHET ! DIGITAL PULS bølge analyse som forteller deg om alderen på ditt indre blodsystem og den elastisiteten som er i dine årevegger.  

BPRO-pulsbøgesystemer fra CardioGrade, gjør pulsbøgemålinger av hjertet og arteriene. BPRO er det eneste metoden som kan foreta slike målinger uten inngrep. Tilsvarende undersøkelse på sykehus gjøres ved å føre en kanyle inn i lysken og opp til hjertet. Dette får man først når man har hatt infarkt eller tilsvarende problemer.

I våre dager er det ikke uvanlig at en 45-åring har arteriosklerose (stivhet) eller aterosklerose (plakk). Utfordringer i hjertet og arteriene gir ofte lite symptomer og tas ikke alltid alvorlig, spesielt når man regner seg som for ung til å ha åreforkalkning (plakk) eller stivhet i årene. Første varsel kan være når hjerteinfarktet, blodproppen eller hjerneslaget er et faktum.

BPro pulsbølge-registratoren fanger opp og viser pulsbølgen som sendes ut fra hjertet når det slår. Så beregnes bl.a. blodtrykket i hjertet. Målingen kan brukes til å fastslå arterienes fleksibilitet og hjerte-/karsystemets helse

BPro er godkjent av European Society of Hypertension (ESH) og National Heart Centre of Singapore i overensstemmelse med protokollene til Association for the Advancement of Medical Instrumentation (AAMI).

Testene kan legges oppå hverandre, og du kan se hvordan pulsbølgen utvikler seg over tid. Dette gjør det mulig å sammenligne effekten av medisin, mat, kosttilskudd, mosjon og andre tiltak.

NB! Måingen er et supplement til, og ikke erstatning for legebesøk Den kan skrives ut og tas med til legen din.

MÅLINGEN: Blodtrykket måles først på overarmen med et vanlig apparat og mansjett. BPro pulsbølge-registratoren ser ut som en klokke og festes på hådleddet over pulsåren. Den er koplet til en datamaskin og fanger opp og viser pulsbølgen som sendes ut fra hjertet når det slår. På grafen kan vi se hvordan hjertet og arteriene jobber, hvor høyt trykket er i hjertet (sentrale aorta) og hvor god fleksibiliteten blodårene har. Da får vi også en pekepinn på hvor langt den biologiske aldringsprosessen er kommet. Vi måler gjerne igjen etter 90 dager for å se hvilken virkning kosttilskudd og andre tiltak har hatt i den perioden. Samtlige produkter i utvalget vårt er kjent for å ha positiv virkning på dette området, og med BPRO kan vi måle resultatet når produktene brukes over en periode. Vi legger kurvene fra de forskjelige målingene oppå hverandre i programmet og sammenligner dem.


Fettsyrebalanse test

Nå kan du måle dine cellers fettsyrebalanse. Vi kan tilby deg Test4life analyse som blir utført ved St.Olavs Hospital Universitetssykehuset i Trondheim et samarbeid mellom Norge og Italias hjertespesialister.


Diabetes test

En måling med en bloddråpe fra stikk i fingeren for å angi sukkernivået i blodet.. Du bør være fastende. Normalverdien er mellom 3,9 - 5,8 mmol/L.

Antioksidanter og oksydativt stress  - FRAS 4 -ANALYSE

En test-måling med en bloddråpe fra stikk i fingeren.Vi måler mengde frie radikaler i blodet i forhold til din beholdning av antioksidanter. Høy måling av frie radikaler betyr høyt oksidativt stress, som kan gi forhøyet kreftrisiko. Ved å ha gode beholdning av antioksidanter beskyttes kroppen for de frie radikalers angrep på cellevegger og vårt DNA.


Prostata test

En semi-kvantitativ måling av en bloddråpe fra stikk i fingeren. En måling av mengde PSA (Prost Spesifikt Antigen) som angir om det er en begynnende forstørrelse av prostatakjertelen. Alle menn over 50 år bør sjekke sin PSA verdi for å unngå prostataproblem og prostatakreft.