//


 • Bioresonansterapi
 • Massasje
 • Ultralydbehandling
 • Laserbehandling
 • Magnetfeltterapi
 • Lymfedrenasje
 • Kosthold-/livsstilveileidning
 • Hudpleie/dermatologi
 • Face-Lift - SORISA elektro
 • Elektrolyse hårfjerning
 • Lysbehandling


Matis er en komplett plantebasert serie med nydelige og effektive hud- og kroppspleieprodukter av aller høyeste kvalitet. Matis skiller seg fra andre serier ved at de velger alt det beste fra naturen, planteekstrakter, planteoljer, aromaterapi, alger og vitaminer. I tillegg er produktene basert på avansert planteteknologi, hvor Matis-laboratoriet er ledende i verden.

 

LEDENDE INNEN PLANTETEKNOLOGI

Planteteknologi er det siste og mest fremtidsrettede innen kosmetiske ingredienser. Det går i korthet ut på at plantestoffer bearbeides med avanserte laboratorieteknikker for å utvikle enda mer aktive ingredienser som fortsatt er naturlige. Bl.a. kan man lage identiske etterlikninger av stoffer som allerede finnes i huden. Dette gjør Matis-produktene meget effektive, samtidig som de er svært milde. Huden kommer i balanse, med minimal risiko for allergiske reaksjoner.

 

EN "OSCAR"-VINNER INNEN HUDPLEIE

Matis har vunnet en rekke internasjonale priser. Kosmetikkbransjens prestisjetunge "Oscar" er tildelt Matis hele 9 ganger for blant annet beste hudpleieserie, Spa/kroppsserie, herreserie, design og behandlingskonsept. Dette bekrefter at serien er av høyeste kvalitet,  nyvinnende og moderne. I tillegg til gode effekter, er Matis-produktene kjent for nydelige plantedufter, behagelige konsistenser og stilren design.

 md formulations er en komplett hudpleieserie mot hudproblemer og hudaldring, basert på AHA- molekylet glykolsyre, som har viteskapelige dokumenterte effekter.


md formulations motvirker effektivt

* Rynker og tørr hud

* Brune pigmentflekker

* Hard hud på albuer/føtter

* Uren hud og "sorte prikker"

* Arr og strekkmerker

* Inngrodde hår


Serien er like aktuell for kvinner og menn. Alle produktene er praktiske i bruk og uten parfyme. Samtlige produkter i serien er dermatologisk testet og allergitestet.Nyvinnende ingredienser med vitenskapelig dokumenterte effekter som både forebygger og bedrer hudaldring som rynker og pigmentforandringer.  Priori tilbyr to ulike serier med unike ingredienser som er patentbeskyttet av Priori, og utviklet av verdensledende antiage-forskere: det er


Idebenone: Markedets første "Superceutical" det mest effektive innen hudpleie mot hudaldring


VERDENSNYHET I 2008: CoffeeBerry: Markedets f�rste Natureceutical helt naturlig hudpleie med cosmeceutical-effekter


SUPERCEUTICALS- Betegnelse som brukes for ingredienser som ligger i grenseland mellom kosmetikk og legemiddel (Cosmeceutical) med mange ulike effekter.


NATURECEUTICALS- En ny betegnelse for helt naturlige ingredienser og produkter med Cosmeceutical-effekter på hudenDr. Christine Schrammec Drusios originale metode er naturlig, medisinsk utviklet og biologisk plante og urtebasert


Green Peel Herbal Peeling er en medisinsk utviklet peeling. Som effektivt fjerner det øverste hudlaget i løpet av 5 dager. Green Peel Herbal Peeling er testet internasjonalt, og blir brukt av både leger, sykepleiere og hudpleiere. Green Peel Herbal Peeling har vært utført i over 40 år, og brukes med stor suksess i over 40 land, Bare i Tyskland finnes over 2000 skjønnhetssalonger som benytter seg av metoden.


Hva er Green Peel Herbal Peeling ?

Green Peel Herbal Peeling er sammensatt av rene urter. De individuelle ingrediensene er designet for å samarbeide med hverandre for å gi det optimale resultat. Green Peel Herbal Peeling er sammensatt av forskjellige naturlige ingredienser. Dette er for å balansere aktiviteten i huden der den ikke fungerer som normalt. Sammenlignet med andre peelinger inneholder ikke Green Peel Herbal Peeling noen form for kjemisk eller syntetiske substanser som kan skade huden. Hvis du får urtene inn på øyet vil det hverken svi eller tåre.


Green Peel Herbal Peeling inneholder blant annet, mineralsalter, jernfosfat, eggehvite, plantehormoner, enzymer og vitaminer. Når du maserer med urtene gir det en lett peeling av det øverste laget av epidermis. Dette forekommer med hjelp av mikropartikler fra urtene. Dette kalles epiderma hudsliping.Natural Cellular Defense Zeolite

Waiora's Natural Cellular Defense Zeolite er et fantastisk produkt. Zeolite har vært kjent og brukt i mer enn 800 år, og er kjent som: An alchemical gift of the Divine. NCD Zeolite er et av de mest effektive detox produkter som finnes. Den nye, patenterte produksjonsmetoden til Waiora gjør at NCD Zeolite taes opp av blodet. Molekylene er knust og zeoliten er renset. Noe som gjør at den kan rense kroppen ekstra godt.


Zeolite ser ut som en bivokskake med sekskantede, tomme hull. Zeolite er negativt ladet. Den trekker til seg tungmetaller og toxiner som en "magnet", og lagrer avfallstoffene oppe i de sekskantede hullene. Når zeolite skilles ut av kroppen, fraktes avfallstoffene ut av kroppen som i en "zeolite-søppelsekk". Zeolite er "Renevasjonsetaten" for kroppen.


Utrensing (detox) handler også om å hjelpe kroppen til å hjelpe seg selv. Når det som ikke skal være i kroppen blir fjernet, så kan kroppens naturlige, healende ressurser aktiveres.


Zeolite er vulkansk aske, som rant i sjøen for flere tusen år siden, og blandet seg med saltvann. Dette laget en kjemisk reaksjon, som skapte mineralet Zeolite.

Zeolite kan kombineres med andre produkter og kurer. Noe som gjør den usedvanlig anvendelig.


NCD Zeolite er dråper som dryppes under tungen eller taes i vann. NCD Zeolite kan rense ut tungmetaller, sprøytemidler, forurensing, giftstoffer, sopp, bakterier, og kan gi gode resultater på problemer forårsaket av virus. Zeolite er svært bra for immunforsvaret, allmenhelsen og PH-balansen i kroppen.


Se referanser fra brukere her:  http://www.testimonyinfo.com/

Se referanser fra leger her:  http://www.liquidzeolite.org/testimonials/doctors.html


Detox

Se denne supre videoen med uttalelser fra forskere om hvor viktig detox er i dag:

http://www.sharethecause.com/pacificrimmarketing

Her kan du bestille NCD Zeolite til eget bruk:

http://www.mywaiora.com/331140  


Informasjon om Natural Cellular Defense Zeolite:

http://www.myncd.com/331140    

http://www.ncdsupport.com

http://www.liquidzeolite.org   

                                                     


Bestilling:

http://www.mywaiora.com/331140

 Cell Vitality

Naturproduktet Cell Vitality kan øke oksygennivået i kroppen, forbedre immunforsvaret, er bra for electrolytt balansen, er en god antioksidant, gir energi, kan frakte avfallsstoffer ut fra cellene og næring inn i dem, kan regulere pH balansen i blod og lymfe, kan støtte avgiftning av kroppen og motvirke bakterier, sopp og virus. Cell Vitality inneholder ingen skadelige stoffer og kan brukes av idrettsutøvere. Den kan øke oksygen opptaket og redusere lagring av melkesyre i muskulaturen. Cell Vitality innholder ioniske spormineraler, oppløst oksygen, plante aminosyrer og plante enzymer. Dette kan sette i gang en positiv kjedereaksjon, som kan øke oksygenproduksjonen i kroppen.

 

Cell Vitality har en oksygen ”splitting”-teknologi som gjør at mengden oppløst (fri) oksygen økes. Kroppen får dermed mer ledig ikke oksidativt oksygen (O-), for nødvendig og viktig arbeid i kroppen. Produksjonen når sitt høydepunkt i kroppen 6-12 timer etter at man har drukket blandingen. Ved å ta produktet 3 ganger daglig, kan man få en kontinuerlig frigjøring av oksygen i kroppen. Man kan ikke få ”for mye” oksygen eller bli ”for basisk” av Cell Vitality. Fordi kroppen selv regulerer hva den trenger fra produktet. Friske og rene celler er helt avgjørende for god helse og en velfungerende kropp. Cell Vitality kan fint kombineres med andre gode kosttilskudd og supernæring. Cell Vitality vil normalt kunne kombineres med vanlige medisiner, men er du i tvil kontakt legen din.

 

Cell Vitality (2 oz, 60 ml) er dråper som taes i vann eller juice. Det anbefales å begynne forsiktig med doseringen (alt fra 1 dråpe pr. dag til 3 dråper x 3 pr. dag), og deretter øke gradvis opp til 10 dr x 3 g dgl. Du kan også blande dråpene i en vannflaske og drikke utover dagen. Man merker at noe skjer den første uken, etter 8 uker er prosessen godt i gang, og etter 11 mnd vil kroppen kunne ha det mye bedre mht oxygen produksjon, immunforsvar mv. Ved behov kan man øke dosen noe i en periode.

 


Kontakt for informasjon:

Helsesjekken - Oddbjørg  Mob. 41 32 78 79